Redwood Pharma presenterar på Aktiespararnas Aktiedagen i Lund den 26 september 2022

Måndag, kl. 12.00 den 26 september kommer Martin Vidaeus, VD Redwood Pharma, att presentera på Aktiespararnas Aktiedagen (www.aktiespararna.se/tv/live) i Lund. Martin kommer att presentera:

  • En uppdatering av Redwood Pharmas behandlingar av torra ögon: den medicintekniska produkten RP501 och läkemedelskandidaten RP101
  • En uppdatering av företagets verksamhet och kommande milstolpar
  • Strategiska mål för de kommande 12 månaderna

Bolaget inbjuder dig som journalist, analytiker och aktieägare att ta del av presentationen live på webben, via www.aktiespararna.se/tv/live. Evenemanget är öppet för alla och kräver inget medlemskap hos Aktiespararna. Ingen anmälan krävs för att följa evenemanget digitalt.

Passa på att ställa dina frågor till presentatören, genom att skicka ett sms till 079-347 98 45 eller maila till event@aktiespararna.se. Dina frågor kommer att förmedlas av Aktiespararnas moderator i samband med frågestunden efter presentationen. Du kan skicka in dina frågor redan nu eller i samband med presentationen.

INFORMATION

När: måndag den 26 september, kl. 12.00

Livesändning: www.aktiespararna.se/tv/live

Om Redwood Pharma

Redwood Pharma AB (publ) (Nasdaq First North Growth Market: REDW) utvecklar nästa generations behandlingar för torra ögon. Mer än 300 miljoner människor lider av torra ögon och dagens standardbehandling ger bara tillfällig lindring och kan behöva appliceras mer än tio gånger om dagen. Redwood Pharmas projekt bygger på IntelliGel – en patenterad och unik formulering av polymerer och vatten som har konsistensen som en vattendroppe när den tappas i ögat, där den omedelbart bildar en trögflytande, skyddande och smörjande film som sitter kvar länge. Bolaget driver för närvarande två utvecklingsprojekt: RP501 som en lättillgänglig medicinteknisk produkt för behandling av lätt torra ögon, och läkemedelskandidaten RP101 som innehåller östrogen för behandling av kvinnor som lider av torra ögon efter klimakteriet. Bolagets Certified Adviser är Erik Penser Bank AB, Box 7405, 103 91 Stockholm (+46 8 463 80 00, certifidadviser@penser.se).

För mer information, besök www.redwoodpharma.se

2022-09-19