Redwood Pharma presenteras på BioStock Investor Meeting i Stockholm den 14 september 2022

Redwood Pharma kommer att delta i BioStock Investor Meeting i Stockholm. VD Martin Vidaeus kommer att uppdatera marknaden om d.v.s. utvecklingen gällande dess produkter under utveckling, inklusive den medicintekniska produkten RP501 som närmar sig marknadsgodkännande.

För att delta i presentationen personligen, registrera dig på följande länk:

https://www.biostock.se/biostockinvestormeeting/

Antalet platser är begränsat och föranmälan krävs – registrera dig nu för att säkra din plats!

Presentationen med frågor och svar kommer att livestreamas via BioStocks hemsida: www.biostock.se

Presentationen kommer att hållas på engelska.

Vi ses den 14 september!

Om Redwood Pharma

Redwood Pharma AB (publ) (Nasdaq First North Growth Market: REDW) utvecklar nästa generations behandlingar för torra ögon. Mer än 300 miljoner människor lider av torra ögon och dagens standardbehandling ger bara tillfällig lindring och kan behöva appliceras mer än tio gånger om dagen. Redwood Pharmas projekt bygger på IntelliGel – en patenterad och unik formulering av polymerer och vatten som har konsistensen som en vattendroppe när den tappas i ögat, där den omedelbart bildar en trögflytande, skyddande och smörjande film som sitter kvar länge. Bolaget driver för närvarande två utvecklingsprojekt: RP501 som en lättillgänglig medicinteknisk produkt för behandling av lätt torra ögon, och läkemedelskandidaten RP101 som innehåller östrogen för behandling av kvinnor som lider av torra ögon efter klimakteriet. Bolagets Certified Adviser är Erik Penser Bank AB, Box 7405, 103 91 Stockholm (+46 8 463 80 00, certifidadviser@penser.se). För mer information, besök www.redwoodpharma.se

2022-09-08