Redwood Pharma AB (publ) presenterar vid Aktiespararnas konferens i Örebro 19 november 2016

Lördagen den 19 november deltar Redwood Pharma AB i konferensen Inspirationsträff för tjejer – Våga spara i aktier! på City Konferenscenter, Klostergatan 23, Örebro, kl 09.30 – 16.00.

Lördag den 19 november har Aktiespararna en träff för att inspirera kvinnor att våga spara i aktier. Denna målgrupp är fokus för Redwood Pharmas produktkandidat RP101 som är inriktad på att hjälpa kvinnor som besväras av måttlig till svåra torra ögon. Redwood Pharma och projektet RP101 kommer vid konferensen att presenteras av VD Martin Vidaeus som även kommer att träffa intresserade investerare och svara på frågor.

Mer information om konferensen hittar du här:
http://www.aktiespararna.se/sajt/kontakt/lokalavdelningar/lok/aktiespararna/OrebroSydnarke/Lokala-aktiviteter/inspirationstraffl-for-tjejer-i-orebro—vaga-spara-i-aktier/

För ytterligare information
Martin Vidaeus – VD, Telefon: 070-232 29 29
E-post: martin.vidaeus@redwoodpharma.se

Om Redwood Pharma AB
Redwood Pharma AB utvecklar ögonläkemedel inom områden med stora medicinska behov. Företagets första projekt är utveckling av en läkemedelskandidat RP101 med en känd aktiv substans mot kroniskt torra ögon hos kvinnor efter klimakteriet som har måttliga till svåra besvär. Med hjälp av drug delivery plattformen IntelliGel kan frisättningen av aktiva substanser kontrolleras. Genom IntelliGelkan Redwood Pharma även förbättra doseringen av andra etablerade läkemedel. Redwood Pharmas styrka ligger i formulering och tidig klinisk utveckling. Intäkter ska genereras genom licensavtal med läkemedelsbolag som har resurser att tillverka och sälja produkten på världsmarknaden.

Redwood Pharma AB (publ.) är noterat på AktieTorget (Kortnamn: REDW, ISIN-kod: SE008294789).
För mer information besök: www.redwoodpharma.se

2016-11-08