Redwood Pharma presenterar på BIO 2016 i San Francisco

Redwood Pharma AB (publ) har blivit inbjudet av BIO 2016 att på konferensen presentera Redwood Pharmas utvecklingsprojekt RP101 och drug delivery plattformen IntelliGel®. BIO 2016 är världens största konferens inom biotech. Konferensen äger rum i San Francisco, CA, USA den 6 – 9 juni.

Över 15.000 deltagare ska träffas i San Francisco för att bland annat lära sig och utbyta erfarenheter om trenderna inom olika områden inom biotech, Life Science och om nya bolag med innovativa utvecklingsprojekt. BIO är världens största branschorganisation inom biotech som representerar biotechföretag, akademiska institutioner, m.m. från USA och fler än 30 andra länder (www.bio.org).

”BIO arrangerar den största konferensen inom biotech i världen. I år har arrangörerna bjudit in Redwood Pharma för att presentera bolaget. Detta är ett fantastiskt tillfälle för oss att lyfta fram Redwood Pharma och vår unika teknologi för behandling av kroniskt torra ögon och drug delivery plattformen IntelliGel®”, säger VD Martin Vidaeus.

För ytterligare information:
Martin Vidaeus – VD, Telefon: +46 70 232 29 29
E-post: martin.vidaeus@redwoodpharma.se

2016-06-07